Klant-

ervaringen

Pauline is in 1 woord GEWELDIG! Ik zou niet zonder haar kunnen of willen. En dat meen ik oprecht. Pauline is accuraat, maakt complexe materie zich snel eigen en heeft ook veel technische kennis en skills in haar mars. Dit maakt dat ik steeds meer dingen aan haar uitbesteed, wat mij als ondernemer de gelegenheid geeft om meer waarde voor mijn klanten te (kunnen) bieden. Ik wens iedereen een Pauline in zijn of haar bedrijf toe en ga voor een nog hele lange en fijne samenwerking met haar.

Denise Boon

Orthomoleculair Darmspecialist, Histamine- & Opgeblazen Buik Expert, www.deniseboon.nl

Ik ben echt super blij met de site en vond de samenwerking ook heel fijn.

Myrte Ouwerkerk

Regisseur, www.myrteouwerkerk.nl

Ik heb echt heel veel heel enthousiaste reacties gehad op mijn website! Mensen vinden hem erg mooi, helder en uitnodigend. En het is super fijn dat Pauline daarbij geholpen heeft!

Saar Meesters-Holst

www.helderwaar.nl

Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met Pauline. Het vormgeven en ontwikkelen van de website kostte mij voorheen veel tijd. Toen Pauline dat overnam ontstond er meteen ruimte. Ze is in staat om haar kennis en vaardigheden met een verbazingwekkende snelheid in te zetten en te vertalen naar de essentie van mijn website. Tegelijkertijd kan ze ook nieuwe ideeën en suggesties aandragen die passen bij het geheel. De samenwerking voelde daardoor vertrouwd en zorgde voor ruimte en vernieuwing. Heel erg fijn!

Brechje de Vetten

Zelfstandig coach / 3 Principles Facilitator, www.brechjedevetten.nl

Ik heb Pauline leren kennen als iemand die super snel en goed is met alles dat met de social media en de website te maken heeft. En natuurlijk met allerhande andere regeldingen. In de samenwerking met Pauline en mijn online business manager heb ik het gevoel dat ik echt door een team wordt ondersteund dat elkaar aanvult.

Pauline begrijpt wat ik als klant nodig heb en kan dit vertalen naar snelle acties en praktische oplossingen. Ze is een meedenker, open en duidelijk, pikt dingen snel op. Sluit goed aan bij dat wat de klant nodig heeft. Pauline denkt mee, checkt en communiceert op een heel prettige manier. Ze neemt initiatief, signaleert. Pauline is een heel fijn mens om mee samen te werken.

Door de samenwerking met Pauline hoef ik me niet met onnodige administratieve rompslomp bezig te houden, de social media, nieuwsbrieven, website loopt allemaal. En daar heb ik een enorm vertrouwen in. Voordeel is dat ik me niet bezig hoef te houden met dingen die ik minder leuk vind, of minder goed in ben. Daar kon ik eerder een enorm energielek op hebben. Nu heb ik meer tijd voor mijn core-business en ja laten we eerlijk zijn daar ben ik uiteindelijk toch ondernemer voor geworden… Het is ook fijn dat Pauline mijn teksten redigeert en blogs korter maakt tot updates, dat zorgt ervoor dat ik mijn perfectionisme in taal los kan laten wat maakt dat ik vrijuit kan schrijven zonder een blokkade te voelen op dat het grammaticaal allemaal klopt enzo. Fijn dat Pauline daar ook kritisch in meekijkt.

Het geeft mij vrijheid en blijheid dat Pauline deel uitmaakt van mijn team!

Ik zou Pauline zeker aanbevelen! Wie wil er nou niet iemand zoals zij als VA? Als ze haar hebben dan weten ze daarna niet meer hoe ze ooit zonder haar hebben gekund 😉

Emmy van der Knaap

Interim (HR) Directeur/Manager, www.werkenmetemmy.nl

Pauline en ik werken nu ruim drie jaar structureel samen. En wat geeft dat een rust! Ze neemt me werk uit handen en zorgt ervoor dat ik me lekker kan richten op het werken met klanten en content maken. De rest regelt zij achter de schermen. Pauline kan in mijn hoofd kijken, denkt met me mee, is alert als ik iets vergeet of iets makkelijker of handiger kan en is pro-actief. Heel waardevol! Ook klanten die Pauline aan de lijn krijgen als er technisch iets opgelost moet worden geven aan hoe klantgericht ze is. Ik gun iedereen de samenwerking met Pauline!

Aike Borghuis

Coach en mentor voor oudste dochters, www.aikeborghuis.nl

Met het opstarten van een nieuw bedrijf komt er veel op je af. Eén van de dingen die ik snel geregeld wilde hebben was een nieuwe website zodat potentiële klanten mij kunnen vinden. Pauline bood aan om die voor mij te maken en in no-time had ze een eerste versie klaar staan.

Aanpassingen en nieuwe wensen waren zo doorgevoerd. En het eindresultaat is fantastisch.

Pauline werkt echt supersnel! Maar dat is nog niet eens haar grootste kracht. Ze snapt direct wat de klant nodig heeft, kan dat vertalen in praktische oplossingen en doet net dat stapje extra. In het hele proces bewaakt ze tijdlijnen, denk ze proactief mee en komt ze met krachtige suggesties voor verbetering. De samenwerking en communicatie verloopt altijd heel erg prettig.

Door Pauline’s input is mijn website beter geworden dan ik ooit zelf had kunnen bedenken.

Marcel Heinkens

Marketing Succes Coach, www.systemtwo.nl

Door met Pauline te gaan werken voelde ik al heel snel meer rust omdat ik weet: she has my back.

Ze helpt me om in planning overzicht te houden, neemt me echt dingen uit handen waardoor ik zoveel relaxter kan ondernemen. Dat is echt een heel fijn gevoel.

Ze denkt actief mee hoe ik mijn bedrijf, de processen en producten kan verbeteren en effectiever kan werken. Ze neemt echt de verantwoordelijkheid op zich door heldere afspraken te maken, bij te schakelen of juist terug als dat noodzakelijk is. Ze zoekt de juiste mensen erbij als het noodzakelijk of beter is voor mijn bedrijf.

Pauline is echt een super waardevolle teamspeler in mijn team. Ik ben erg dankbaar dat ze het aandurft om voor een chaoot, als ik ben, te werken. Wat soms een hele uitdaging is, dat besef ik me heel goed, omdat ik veel ideeën heb die gisteren klaar moeten zijn.

Dankzij Pauline plannen we verder vooruit, maak ik heldere keuzes en dat geeft veel meer rust en overzicht. Ik kan het iedereen aanraden.

Floor Langenhuijsen

www.natuurlijkfloor.nl

Voordat ik ging werken met Pauline had ik het idee dat ik haar niet nodig had. Zoveel was er niet te doen in mijn bedrijf toch?! Onze samenwerking startte toen ze me vroeg of ik haar iets wilde vertellen over ondernemen als Virtuele Assistent (VA). We kennen elkaar al jaren: in mijn functie als online business manager voor Linda Spaanbroek (www.shiftacademy.nl) kwam zij bij het team als jongedame en viel meteen op omdat ze doorvroeg en het zeldzame talent heeft zowel helicopterview te hebben als op de details te letten. We werkten heel goed samen en dus heb ik haar ook meteen aangemoedigd de stap naar het ondernemerschap te zetten.

Terug naar hoe zij voor mij als VA aan de slag is gegaan. Ik bleek natuurlijk allerhande saaie klussen te hebben liggen die ik maar uitstelde. Zoals nieuwe algemene voorwaarden. Zoals het inrichten van mijn mailbox (en uberhaupt een zakelijk mailadres te creeren ;-)). Het aanpassen van diverse dingen aan mijn site en ga zo door.

In mum van tijd zette ze stappen, vroeg ze door en deed ze de juiste aanbevelingen. Waardoor mijn bedrijf nu achter de schermen er ook piccobello uitziet en ik eindelijk die uitstel-klussen ‘af hebt’ ;-).

Pauline is multi inzetbaar,  waardoor ik goed met haar kan schakelen. Ze is een aanwinst voor jouw bedrijf als je open staat voor een snelle meedenker die je bergen werk uit handen neemt!

Mira Saia

Praktisch sparringpartner voor ondernemers, www.mirasaia.nl

Coachen en schrijven vind ik heerlijk en dat zijn dan ook dingen die bij mij helemaal vanzelf gaan. Allerlei administratieve en website-technische taken die bij onze onderneming horen, laat ik echter graag en met een gerust hart aan Pauline over. Die voert ze efficiënt en nauwgezet uit. Zo ben ik volledig vrij om me op de essentie van de zaak te richten. De communicatie verloopt soepel en Pauline weet ook altijd de juiste toon te treffen in haar contacten met klanten. Ze durft initiatief te nemen waar het kan en checkt met ons wanneer het nodig is. Ik ben erg blij met onze samenwerking!

Angela Mastwijk

Trainer/Facilitator, www.shiftacademy.nl

Pauline kwam in 2013 in dienst bij mijn vorige bedrijf InfoMarketeers om de virtual business manager te ondersteunen. We waren verbaasd over de snelheid waarmee ze dingen oppikte, uit wist te zoeken en over kon nemen. Naast de gebruikelijke VA zaken zoals het klaarzetten van de nieuwsbrief, het aanpassen van webpagina’s, beheren van social media accounts en het vullen van de shoppingcart werden wij ook heel blij van de manier waarop Pauline artikelen en social media berichten schreef en marktonderzoek deed. Kortom: Pauline maakt het makkelijker. 🙂

Linda Spaanbroek

Trainer/Facilitator, www.shiftacademy.nl

Benieuwd hoe Pauline je kan helpen?
neem contact op!

13 + 10 =