Over Pauline

Hoi! Ik ben Pauline Miezenbeek (1995).

In 2018 studeerde ik af als Sociaal Psycholoog met een specialisatie in sociale beïnvloeding. Sinds 2013  werkte ik als virtueel assistent voor verschillende bedrijven en zodoende ontdekte ik mijn drive voor het helpen en ondersteunen van ondernemers. Ik werd opgeleid door één van de beste en meest bekende VA’s van Nederland: Mira Saia.

Na mijn afstuderen was de stap naar het full-time assisteren van zelfstandigen een heel logische, omdat het mijn interesse voor het werken met en helpen van mensen combineert met de mogelijkheid om zeer flexibel te zijn.

Ik help graag ondernemers wiens hoofd en agenda overlopen met allerlei marketingtechnische, secretariële of administratieve taken. En dat terwijl ze véél liever bezig zouden zijn met hun core business. Door deze hulp is het voor mijn klanten mogelijk om meer succesvol te ondernemen, maar ook meer te genieten van hun ondernemerschap.

In 2017 maakte ik mijn debuut als auteur met het boek “Tweeëntwintig inzichten in ontspannen leven”.

Wil je vrijblijvend verkennen of en hoe ik je van taken kan verlossen die je afhouden van wat jij leuk en belangrijk vindt om te doen? Stuur dan een mailtje naar welkom@paulinehelpt.nl.

Benieuwd hoe Pauline je kan helpen?
neem contact op!

14 + 13 =